torsdag den 16. september 2010

Hvad er på størrelse med en ært?

Nu det vist på tide jeg får skrevet lidt igen. Der er sket gak og gøgl i den her uge, som jeg ikke kan vente med at få ud af systemet. :)
Først svar på mit spørgsmål, hvad er på størrelse med en ært?, jo nu skal i høre. Dinosauer, tæt på.. meeen nej, Drenge i alderen fra 18-25.
Har med et par kære veninder udarbejdet Lykke teorien, som en mere fornuftig forklaring på drenges opførsel når man er singel og når man er i et forhold. De fleste siger at piger generelt ikke er så desperate når de er i fast forhold, men NEJ! det er ikke det det handler om :)
Ifølge vores teori, foregår det sådan at drenge har en indbygget lykke detektor, ja det lyder gakket,, men vent vent :D
Det vil sige at når en pige er lykkelig med en, gir det udslag på deres rader. Det gør at de på alle mulige måder prøver at sabotere det hyggelige forhold. Der kommer twistet, hvis du kommer til at hoppe i fælden. Så forsvinder de ligeså snart du er ude af forholdet, sjovt ikk?  ;)

Mit problem denne uge er træthed, og det kan gøre stor skade. Jeg har fundet den her "Charmerende'gakkede'hyggespreder'med tildens til'jeg er fem år og vil have min vilje'. Ergo,, nogenlunde uudholdelig (: problemet er at han deler navn med en ikke specielt charmerende'popdrengs efterlignende' hold om mig fikserede' dulle detektor findende' mere end provokerende gøj.
Da jeg i mit "øjebliks" træthed kom til at skrive med den forkerte, i tro om jeg skrev med en anden, har så kulmineret i at jeg dags dato! IKKE kan komme af med gøjen ,, Og hva gør man så,, siger øøøh, undskyld,,,,, undskyyyld,,  det var vist ikke helt den rigtige jeg skrev til :b  Svar : "Haha, du så sjov ;) <3"          SÅ STOPPER FESTEN ELLER HVAD :b

1 kommentar: