lørdag den 29. januar 2011

Det mit problem jeg har en kæreste, det skal du jo ikk tænke på

Det mit problem jeg har en kæreste, det skal du jo ikk tænke på.
Denne sætning blev starten på et mindre hysteri flip, som nu udvikler sig til en butur om omkring 4 timer.
Det startede med en stille og rolig torsdag, hvor jeg i et minuts vanvid foreslår mine altid "fornuftige" veninder at spankulere ned ad alkoholen mørke og glemsomme vej.
Ved ankomst starter vi ud med en lille selvskabsleg(altid fantastisk måde at starte en aften på), som senere føre hen ad lad os gå hen på en anden bar og drikke os fra sans og samling. På vejen ud bliver vi stoppet af to lettere sindsorvirret hankønsvæsner som i desperation "tror" de er fantastiske nok til at vågne op med en fra den kvindelige race. Men nej, adonis kan man ikke kalde dem, og efter deres fantastiske måde at score(stille sig ind foran mig og vifte med armende som en syg fugl der gylper mad til dens unger) siger: "undskyld, uuundskyld, hvor man man finde jer resten af aftenen." allerede der har disse alt for kejtede små børn i for kejtede kroppe med iver efter kvinder med deres nygroet ene hår på brystet som vil blive revet ud af det første lille vindpust der skulle ramme deres ranglede akneramte hylster, fået mig til at miste interessen. Turen går videre hvor jeg desværre får øje på min største svaghed, ikke chokolade, men en tattoveret, pumpet'jeg ved jeg er en badboy'udadtil arrogant'ved du kommer til at ødelægge mit liv fyr. Men dette bliver snart ødelagt da en jeg har kæreste'men vil stadig slå jer alle på låret'fulderiks'afkom af to ulykkelige forældre røber disse fejl ved denne fyr.
1. Han er over 30
2. Han har ikke et liv
3. Han har ikke et arbejde
4. Han tager stoffer
5. Hans venner er nogle tarder
6. Han mangler sku en finger....
Jeg dømmer ikke da min fornylig ikke mere kæreste var ramt af PS(Paysmaker Syndrom), meen må sige at der er for mange minuser.
Nu kommer pointen snart, For efterfølgende møder jeg denne hersens fyr som virkede normal,sød,sjov i ved den fyr ens forældre ville elske. Man må jo tage det der er, men han virkede acceptabel, men ligepludselig dukker dette drog op af'jeg elsker metallica trøje'måske skulle jeg havde lagt den sidste bryllupskage fra mig spisende'udadtil skræmmende visende dude, som siger til min nye fyr på prøve:" Hvordan går det med kæresten", Wooow,, bakker ikke diskret, men lettere (F*** få mig væk herfra) hen til mine veninder, hvor trolden kommer og forklare at ham og hans tidligere kæreste slog op for 4 måneder siden. Ok, det kan jeg forholde mig til,, meeen finder senere ud af efterfølgende at han har kæreste og at hun kommer næste dag kl. 19.00.
Føler man sig irriteret mon ikk, men reaktionen på afsløringen tog ikke hård på ham, nu finder i ud af hvad.
10 ting man ikke skal sige til en pige når man finder ud af fyren har en kæreste

1.) Hvem siger det?
2.) Hov
3.) Men det jo mit eget problem :)
4.) Syns godt om dig jo, og hun kommer først kl. 19 :)
5.) Jeg siger bare at du kan komme herhen uden nogen ser dig :)
6.) Kan køre dig hjem i morgen :)
7.) Det bare vores hemmelighed :)
8.) Helt seriøst så kom :)
9.) Det kunne være så hyggeligt :)¨
10.) Så kan du jo sige du har sovet på søværnets sergent skole ;)
 Hvordan kan 1 fyr sige så meget dumt på under 10 min. Måske finder jeg ud af det, men ihvertfald fik han et nej tak fra mig.
Måske finder man en keeper i aften :)

1 kommentar:

  1. 10 ting... har han virkelig sagt de ting?!
    De første to, jae okay han er da liige lidt irriterende... resten af listen ned: SKAL HAN HA' EN FLAD?! ER DET DET HAN SIGER?!

    Daaaaamn :b

    SvarSlet