søndag den 11. september 2011

sikke noget ***

så det vist på tide der kommer en lille opdatering.
Har som sædvanlig været ude i det dejlige byliv og set mig omkring efter mr. Right, men i stedet for at finde ham endte jeg med at blive konfronteret med det jeg helst ikke ville konfronteres med, mig selv.
Ja uhyggeligt ikke :)!
I får lige en forklaring, har jo i den seneste tid været lidt rundt omkring. Har en putte'mus som en gang i mellem holder mig med selvskab i de kolde nætter. Efterfølgende endte jeg sammen med min dejlige ikke til at slippe af med eks loverboy.
I kan næsten gætte hvem det er, den irriterende'arrogante´'ignorente' beton læggende drenge'røv. Og ja kan godt se mønstret !
(Vil DOG gøre klart at jeg ikke var sammen med dem begge i samme tidsperiode) er dog ikke så slem ;)
Men kom dog af med ham igen efter det endelig gik op for mig at det ikke var mig han ville have, men den ikke'tænkende'ikke selvstændige'lille hundehvalp som jeg desværre må indrømme jeg var. aaarg altså ;)
MEN I går tog jeg så i byen for at fejre min forsinket fødselsdag, hvilket gør det mere ydmygende at tænke på jeg stadig bymæssigt er i liga med 16årige savlende teenagers naivitet, selvom jeg nu har nået mit 19'ende år i mit liv. Men oplevede en mærkelig score taktik i nattens mørke, denne hersens ikke specielt flotte med normalt udseende fyr'med en hentydning af akne der lige er forsvundet indenfor det sidste halv år'stadig pop drengs efterlignende, spinkle spas mager troende' svækling, valgt at tilsidesætte alt han var i gang med for at bruge sin tid på at fortælle mig hvor forfærdeligt et menneske jeg måtte værre , hvilken forfærdelig stemme jeg havde osv. (har aldrig mødt ham før)
Det viser sig så at dette var hans måde at knække mit selvværd så han ville havde en chance hos mig. SMART TRICK! for det er desværre et faktum at når kvinders selvværd er nede er vi tilbøjelige til at tage ALT rosset! så det skete så, men valgt at lade det stoppe så jeg ikke som sædvanlig ender med at ligge i min seng med hovedet i puden i håb om at dette handkøns væsen som ligger ved siden af en er væk når man åbner øjnene. ¨ WUHU GOO MIG, Har groet en rygrad, og lært at sige nej ! ;)
nu nærmer vi os konfrontationen.
Hans måde at reagere på mit, jeg syns ikke vi skal gå længere var : "Jeg syntes det frækt du kæmper imod, du ikke typen der er sammen med hvem som helst. "
FLASHBACK
Lige der, liggende på sofaen åbnes pandoras vildt irriterende lille møg grimme' dårlig pyntet med grimt glimmer og dårligt lavede æske og man mindes alle de flirts'one night lovers' akavede morgener' dårlige kærester, og lad mig lige sige der er en del ! :O
Så hvad gør man, kan kan jo ikke bare udbryde "Jo det er jeg, men er bare ikke desperat nok til at være sammen med dig din nar'hat"
Så smiler bare akavet i 5 min hvor jeg derefter gør det tydeligt jeg gerne vil være alene så jeg kan sove.
Så hele dagen har været en laaaang tænkepause over hvordan det er kommet hertil, at en lille barnerøvs' dårligt scorende' fyr skal lære mig noget.
Men i det mindste har jeg haft nogle gode og sjove minder i mellem alt rodet, Så jagten fortsætter på mr. Right, men mit mål er nu at undvige alle former af fysisk kontak med fyrene på ubestmt tid. indtil jeg har fortrængt alle kikserne igen :)
Så inden jeg slutter er der kun en ting at sige, lalalala fortræng fortræng :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar