søndag den 18. september 2011

krise!

nævnte i mit sidste indlæg at jeg ville holde en lille pause fra singellivets strabasser og nyde lidt tid med med mig selv. ja den holdte så ikke i længden. MEN det fik mig til at tænke lidt igen igen igen.
Alle kvinder søger noget i et forhold.
Men hvad er det egentlig vi gerne vil have, tænker lidt tilbage på alle de gange man har siddet med veninderne i byen og kigget på potientiel kæreste som var man på udkig efter et par nye stilletter. Men er det ikke også det samme vi gør?
Først ser vi efter udseende, finder vi noget vi kan lide går vi lidt dybere ned i vores "shopping". Kvaliteten, måske kan vi lide at stilletten har et blødt materiale som får os til at se feminin ud. Måske er vi mere til de mere rå stilletter og så videre. Så kigger vi på behageligheden. Er den rar at have på, vil man kunne holde ud at have den på hele aftenen. Og til tidst stiller vi os selv spørgsmålet. Vil vi have den på mere end en gang.
Men når alt kommer til alt, når man kommer hjem fra en hård dags slid. Er det så ikke de trofaste, pålidelige, behagelige flade sko der altid står på skohylden vi går efter. ?
Selvfølgelig føler man sig lækre med et par flotte stilletter, men hvor tit bliver de ikke ridset, hælen knækker, farven falder, fødderne hæver, når man i stedet kan tage et par flade ikke perfekte eller prangende par kondisko på. ?
Så derfor spørger jeg mig selv, nu hvor det er på tide at sætte stilletten pænt tilbage og gå, Hvorfor er det så at jeg ikke vil give kondiskoen en chance?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar