søndag den 13. februar 2011

Det mener du ikke vel

I dag er det Valentinsdag, en opfundet "kæreste" dag som giver en udskyldning for at indsamle gaver og kærlige bemærkninger fra ynkelige savle drenge som tror at de har en chance ved alle overklasse piger denne ene dag om året. Desværre er jeg selv en af disse fortabte sjæle som gerne vil havde lidt ekstre romantik denne ene dag, men det gik ikke helt efter planen.
Til alles overraskelse og forundring tog jeg som sædvanlig i byen denne herlige lørdag aften, det gik udemærket da jeg efter lang tids sjælesøgning har valgt at komme videre i mit liv og droppe min gamle lover som i nok har fået en del kendskab til i mine tidligere indlæg. Hvis i skulle være i tvivl snakker vi om den oppustede'betonlæggende'egotripper som fungere som en influenza(den bliver ved med at komme igen). Men I denne process havde jeg for et par dage siden sprunget på den første fyr der viste lidt omsorg, og ja.. DET VAR GODT ! :) Men videre i behandlingen, desværre efter et par dage uden kontakt med Monkey'mann fik jeg en besked fra ham "Kom".
1. reaktion
Hvem f***** tror han han er, som om jeg bare vil komme rendende !
2. reaktion
Okey, bevar roen, ikke svar på beskeden
3. reaktion
Det skader vel ikke at svare bare på den ene besked.
DUMT DUMT DUMT!!
Alkohol og eks kærester passer IKKE sammen. Men efter en voldsom indtagelse af alkohol, forsvinder fornuften.
5 flotte fyre der savler over en bliver ligepludselig uinteressant, så derfor afviser man dem pænt ved at lave en grimasse som kun en Retarderet og jeg kan lave.
Og så sker det. Mine ben vælger at gå, og bevæge sig ud i en taxa. Taxa'fyren viser sig så at være noget af en nutted charmetrold, men man score ikke en der er på arbejde :)
ligepludselig står jeg udenfor Min eks's dør og får en fantastisk ide. For klokken var 2, så derfor var det jo Valentinsdag. Så af med kjolen og smutter i mine stilletter, Banker på... Der kommer han ud, og reagere ved at kigge på mig, gå ind igen og lader døren stå åben. DET MENER DU IKKE VEL !?
Så der står man i en lejlighed kun iført undertøj og jakke, og føler sig en lille smule irriteret. Det vil sige MEGET irriteret. Begrundelsen for denne reaktion var åbenbart "Jeg blev overrasket" HVOR HERRE BEVARS !,
Men ikke nok med det ! Da jeg så sætter mig i sofaen og surmuler ligger der en perleørering på bordet. 1 F****** ørering !
Reaktion: rejser mig op og er på vej ud af døren, han kigger på fjernsynet og spørger om jeg går igen. HVAD TROR HAN SELV, nej jeg vil da bare lige tuller rundt her. Aaaamen. ! Igen mens han kigger ind i fjernsynet"det er min kusines" Som om.. Men på en eller anden måde efter jeg har fået råbt al luft ud af mine rygerlunger, lykkedes det ham at overtale mig til at blive. PIS OGSÅ !, vil sige til mit forsvar at han har truntet rundt med andre piger før, så min reaktion er godkendt :)
sååå, nu prøver vi igen. Dag 1, afvending.
I hører nærmere :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar